Vino in echipa Perform Media

Dacă ai o propunere de eveniment în care crezi şi nu ai cu cine să îl implementezi, scrie-ne pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vom fi bucuroşi să analizăm posibilităţile de colaborare. De asemenea, CV-ul tău va fi citit cu atenţie, dacă doreşti să faci parte dintr-o firmă care organizează evenimente.

Te asigurăm de întreaga noastră confidenţialitate şi de gândul nostru bun! Toate posturile disponibile se vor publica aici.

Iată unul: Asistent Evenimente, Comunicare şi PR

Dacă eşti absolvent(ă) Comunicare & PR şi ai experienţă minimă de birou (de preferat organizare de evenimente), eşti un bun comunicator şi în scris şi verbal, iar totodată îţi place să scrii şi ştii să redai în scris mai multe tipuri de texte în funcţie de obiective şi tematică (comunicate de presă, texte pentru online şi social media, scrisori către furnizori, clienţi, parteneri), ai abilităţi de vânzare şi cunoştinţe de bază de strategie de PR, speak English (good to very good), te mai pricepi şi la calculator, fiind un om dinamic şi flexibil, ai cele mai mari şanse să devii parte dintr-o echipă tânără şi în formare pe o piaţă plină de creativitate în domeniul evenimentelor de tot felul!

Aplică până în data de 03 iulie cu CV-ul la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi există şansa să te numeri printre cei selectaţi la interviul de selecţie. Obligatoriu în subiectul e-mail-ului să scrii "AM-ATITUDINE!" (apoi vom descoperi atitudinea ta)!

Fii cel sau cea care ne strânge mâna şi pornim împreună la drum.