Galerie evenimente

Eveniment Lansare Perform Media

În data de 19 februarie 2015, în plin centrul Capitalei a avut loc lansarea pe piaţa marketingului direct a unui nou concept inovator în organizarea de evenimente: evenimentul personalizat! Serviciile sunt oferite de o nouă echipă de antreprenori, experţi în comunicarea directă şi consultanţă de specialitate, uniţi sub marca Perform Media!

Evenimentul personalizat este creat pe nevoia de promovare a fiecărui client, identificată şi materializata într-un produs pliat pe cerinţe specifice de comunicare (târguri, conferinţe, workshop-uri, proiecte online, training, teambuilding etc.).

Perform Media a ales să devină vizibil potenţialilor clienţi în cadrul unui eveniment specific de networking şi schimb de informaţii, la care au participat peste 100 de invitaţi de calitate precum şi un invitat special, cunoscut speaker: Bogdan Comănescu, General Manager Accelera Business Strategy, care ne-a vorbit despre comunicarea directă şi importanța evenimentelor în business!

Discursurile au fost susţinute de Gabriel Chicioreanu – Preşedinte 4CAREER şi Administrator Perform Media; Nicoleta Albert – General Manager Perform Media. Au fost prezentate obiectivele companiei şi multitudinea de servicii oferite, precum şi ceea ce ne diferenţiază pe piaţa evenimentelor. 

Perform Media este parte integrantă din proiectul de economie socială S.E.S. - *Să evoluăm sustenabil* desfăşurat în parteneriat cu 6 asociaţii non-profit în perioada 2014-2015, proiect care îşi propune crearea de noi oportunităţi şi integrarea socio-profesională a persoanelor din grupurile ţintă vizate. 

Tuturor participanţilor şi partenerilor noştri care ne-au sprijinit în realizarea acestui eveniment le mulţumim pentru o seară plină de culoare şi interacţiune! 

Precizăm că Perform Media este deschisă la implementarea de noi parteneriate media pentru proiectele pe care le va derula pentru beneficiari!