Te invit in oras! Gatesc eu.

 

„Te invit în oraș! Gătesc eu.” continuă seria de călătorii gastronomice lunare și vă propune în cea de-a doua ediție un popas pe meleagurile Indiei. 

Pe 14 aprilie, începând cu ora 18:30, la Restaurantul Satya, din Bulevardul Banu Manta, nr. 25, vom găti terapeutic, alături de Marius Vornicescu și Paul Agopian. Invitații noștri vor pregăti un adevărat curcubeu de arome, în armonie cu personalitatea Indiei exotice și extravagante.

Locurile la acest eveniment sunt limitate. 

Prețul unui bilet include: cina gătită de invitații noștri, rețetele preparatelor gătite și alte câteva surprize.

Până pe 7 aprilie 2016, un bilet poate fi achiziționat cu doar 60 RON!

Între 7-13 aprilie, prețul unui bilet este de 80 RON. În seara evenimentului, prețul unui bilet este 100 RON

Grăbește-te și rezervă-ți din timp un loc AICI, apoi plătește biletul AICI.

Click aici pentru a vedea cum a fost la editia trecuta a Te invit in oras! Gatesc eu.


 

Pasionat de bucătăria Orientului Mijlociu și a Asiei, Paul Agopian este autor a numeroase articole despre arta gastronomică orientală și în special despre bucătăria armenească. Paul Agopian a moştenit pasiunea pentru gătit de la un străbunic, sosit din Armenia în 1915, care a devenit un bucătar foarte apreciat pe plaiurile argeşene. 

Datorita interesului pentru bucataria armeneasca, a fost invitat sa participe la un mare festival gastronomic la Akhtala in Armenia, ca membru de onoare al juriului.

În prima editie a evenimentului „Te invit în oraș! Gătesc eu.”, Paul ne-a oferit o calatorie culinara in Armenia, o bucatarie veche de mii de ani, in care gasim o multime de ierburi locale si aromatice, ingrediente exotice, toate combinate alchimic in preparate savuroase.

 

 

 

Născut în 1977, Marius Vornicescu este absolvent de ASE, Parapsihologie și Psihologie, administrator de editură, autor a șase cărți în domeniul dezvoltării personale, spirituale și alimentației sănătoase, moderator tv și invitat în emisiuni de specialitate, terapeut în peste 20 de sisteme, nutriționist, coach, trainer de nutriție și postură corporală. Marius Vornicescu promovează activ dezvoltarea personală de 15 ani, în țară și străinătate. 

Marius a scris o carte despre alimentatia vegetariana si nocivitatea consumului de carne, plus multe retete ca o alternativa la retetele clasice cu carne. Puteți citi mai multe aici: http://editura-bo-yang.ro/pagini/carteEditura.php?indexCarte=2.

Adora mancarea asiatica, in special cea din cultura indiana cu care rezoneaza foarte mult; de aici si dragostea pentru yoga. Cum gatește Marius Vornicescu?

„Imi place sa gatesc. Ador asta, pentru ca a gati este o arta. Dumnezeu ne-a dat fructele, legumele si plantele sa le folosim cu intelepciune. Dacă fiecare dintre noi ar face artă din fiecare domeniu de activitate cotidiană, lumea ar fi mai frumoasă. Gătitul m-a invatat ca pot sacraliza chiar si asta. Cand gatesti fara carne, nu poti decat sa empatizezi cu fiecare gust, culoare, aroma, devenind astfel una cu natura, cu Creatia. Daca arta de a gati vegetarian te duce intr-o stare de meditatie, atunci ai inteles ca nu mancam doar ca sa traim, ci mancam ca sa ne minunam continuu de Creatie, inimginabila opera a lui Dumnezeu.” 

  

Persoana de contact:

Alina Dinicu

PR Comunicare si Evenimente 

0721.60.80.10

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.