BusinessDrive

Din motive independente de vointa organizatorilor, evenimentul BusinessDrive din 21 aprilie s-a anulat.

  

Perform Media și Diagma vă invită la workshop-ul interactiv BusinessDrive,

în data de 21 aprilie 2016, orele 17:00-20:30, la Hotel Marshal Garden, sala Safir.

BusinessDrive este un program de invatare experientiala, de tip miniMBA, menit sa ajute participantii sa-si dezvolte cunostintele si abilitatile manageriale.


Marius Ghenea – Business Angel și Dragoș Popescu – Managing Partner Diagma iți propun un exercițiu de simulare de business, care te poate ajuta să găsești soluții unor procese critice pentru afacerea ta.

Vei afla:

  • - care e contextul potrivit pentru maximizarea veniturilor, profitului și rentabilitatii
  • - în ce măsura externalizarea te poate ajuta să economisesti
  • - care sunt cele mai eficiente strategii de creștere
  • - care sunt cele mai sanatoase metode de reducere a costurilor.

Participarea la acest workshop iti da posibilitatea de a câstiga un voucher de discount în valoare de 200 de euro, valabil la sesiunea cu numarul XII a programului BusinessDrive.

Rezerva-ti unul din cele 40 de locuri! Accesează formularul de înscriere, apoi achită taxa de participare! 

Tarif early bird, valabil pana pe 14 aprilie 2016 - 80 lei

Tarif standard de participare* - 100 RON

*Biletele pot fi achizitionate pana pe 20 aprilie 2016.

 

Click aici pentru a vedea cum a fost la editia trecuta a BusinessDrive.

 

 

Marius Ghenea este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori în serie din România. Printre reuşitele sale investiţionale se numără Flamingo, Flanco, FITDistribution, accessNET, Idilis, PCfun.ro, precum şi multe startup-uri în care s-a implicat ca investitor de tip „business angel”. Proiectele sale antreprenoriale sunt dublate de o puternică implicare în sfera educaţională. Speaker şi conferenţiar de succes, autor al celei mai vândute cărţi de profil, „Antreprenoriat” şi unul dintre protagoniştii emisiunii TV „Arena Leilor”, Marius este pasionat să împărtăşească know-how-ul acumulat. Este profesor de antreprenoriat pentru programul executive MBA de la Maastricht School of Management, co-organizator al Schoolforstartups România şi deţine calitatea de director în board-ul forumului investiţional românesc „Venture Connect”.

A sprijinit şi susţine în continuare proiecte de formare şi leadership pentru tineri studenţi sau antreprenori realizate de AIESEC, JCI, Leaders Romania sau alte organizaţii ale tinerilor din România. Marius este lector al programului BusinessDrive, un mini-MBA bazat pe o simulare de business, unic în România.

 

 

Dragoş Popescu și-a construit cariera de consultant și trainer pornind de la o solidă experienţă directă in business. A ocupat poziţii manageriale de vârf, în particular în industria telecom (Sales Manager – Bel Pagette, Customer Service Manager – Vodafone, Operations/Country Manager – Motorola) cu performanţe recunoscute la nivel internaţional (“The Cheetah” award <Pinnacle Performance Club> in recognition of Sales Achievements).

A fost şi este implicat activ, în calitate de consultant, în proiecte de dezvoltare şi optimizare de business, atât în telecomunicații, cât şi în industria grea sau FMCG/logistică/distribuţie. Susține în mod curent sesiuni de training, cu precădere în domeniile: Business Management, Vânzări, Finanţe. Deţine un titlu MBA (Finance & Business Administration – Motorola Business University, 1999) şi este absolvent a numeroase programe/cursuri de dezvoltare profesională, atât în domenii de specialitate, cât şi de dezvoltare a abilităţilor de comunicare şi pedagogice. Dragoş este iniţiatorul conceptului şi autorul programului BusinessDrive, un mini-MBA bazat pe o simulare de business, unic în România.

 

 

Agenda

17:00-17:30
Înregistrare și welcome coffee

17:30 – 18:30 
Perspectiva financiară și cea de marketing în managementul unei afaceri

18:30 – 18:45 
Pauză

18:45 – 20:15 
BusinessDrive: Simulare de business interactivă 

Speakeri invitati

Dragoș Popescu
Antreprenor, Managing Partner Diagma

Marius Ghenea
Antreprenor, Business Angel

 

Despre BusinessDrive

BusinessDrive este un program de invatare experientiala, de tip miniMBA, menit să ajute participanții să-și dezvolte cunoștințele și abilitățile manageriale. Programul include module teoretice care abordează, din perspectiva managerial-financiară, principalele „zone critice” ale unei afaceri: Marketing, Vânzări, Producție, Logistică, Resurse Umane, dublate de module practice în care participanții sunt implicați direct în procesul decizional și conducerea unei afaceri realist simulate cu ajutorul unei aplicații software dedicate.

Simularea de business reproduce fidel contextul real economic, incluzând elemente cunoscute sau predictibile precum piața, concurența, legislație, dar și elemente aleatoare: fluctuații de preț, evenimente politice sau sociale.

Despre Diagma

Suntem un grup de profesioniști care crede cu tărie într-un mediu de business performant, curat, competitiv. Toți, foști clienți pentru serviciile pe care ți le oferim. Și asta ne ajută să-ți înțelegem așteptările. O echipă dinamică, flexibilă, vie, care se adaptează cerințelor tale. O mică colecție de performeri în diferite domenii. Un partener de încredere, fară de care nu se poate.

www.diagma.ro

Despre Perform Media

Perform Media oferă servicii complete de organizare şi planificare convenții, seminarii, evenimente open, private sau evenimente corporate, târguri şi conferințe, adaptate pentru fiecare client în parte.Serviciile Perform Media se adresează tuturor companiilor care doresc să capteze atenţia clienţilor, să prospecteze noi nişe de piaţă sau să-și dezvolte reţeaua curentă, identificând atât necesităţile, problemele, cât şi atuurile lor.

 

RSVP Diagma:

Ștefania Apachiți
Business Development Executive
+40 (722) 551 151 / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

RSVP Perform Media:

Alina Dinicu
PR Comunicare si Evenimente
+40 (721) 608 010 / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.