BusinessDrive

  

Diagma si Perform Media va invita la workshop-ul interactiv BusinessDrive,

in data de 27 ianuarie 2016, orele 17:00-21:00, la Hotel Marshal Garden, sala Ametist.

Te invit in oras. Gatesc eu! - editia I

Va mulțumim că ați fost alături de noi. Vă așteptăm la următoarea călătorie gastronomică! 


„Te invit în oraș. Gătesc eu!”, primul eveniment dintr-o serie de călătorii gastronomice lunare, își deschide porțile pentru pofticioși, curioși și amatorii de gătit. 

Te așteptăm marți, 8 decembrie, la restaurantul City Grill din strada Covaci nr.19, de la ora 18:00, să-l vezi bucătărind pe Paul Agopian, un bancher pasionat de gătit și să guști din deliciile sale armenești. Paul a moştenit pasiunea pentru gătit de la un străbunic, sosit din Armenia în anul 1915, care ulterior a devenit un bucătar apreciat pe meleaguri argeşene. Invitatul nostru îți va istorisi poveștile din spatele preparatelor sale, te va învăța rețete rafinate, dar ușor de preparat acasă, și-ți va răspunde la întrebări într-un loc încărcat de multă istorie de pe frumoasa stradă Covaci. 

Vino să te bucuri de aromele și gustul mâncărurilor armenești, într-o atmosferă relaxată, de unde nu va lipsi un vin bun, atent meșteșugit la Licorna Winehouse.

Prețul unui bilet este de 70 de lei si include degustarea mancarurilor gatite.

Grabeste-te! La acest eveniment, locurile sunt limitate. Rezerva unul chiar acum.

  Pasionat de bucataria Orientului Mijlociu si a Asiei, Paul Agopian este autor a numeroase articole despre arta gastronomica orientala si in special despre bucataria armeneasca. Datorita interesului pentru bucataria armeneasca, a fost invitat sa participe la un mare festival gastronomic la Akhtala in Armenia, ca membru de onoare al juriului. Paul ne va oferi o calatorie culinara in Armenia, o bucatarie veche de mii de ani, in care gasim o multime de ierburi locale si aromatice, ingrediente exotice, toate combinate alchimic in preparate savuroase.

    Invitatul nostru iti va istorisi povestile din spatele preparatelor sale, te va invata retete rafinate, dar usor de preparat acasa, si-ti va raspunde la intrebari intr-un loc incarcat de multa istorie de pe frumoasa strada Covaci.

    Toti cei care vor dori sa i se alature lui Paul se vor bucura de aromele si gustul mancarurilor armenesti, intr-o atmosfera relaxata, de unde nu va lipsi si un vin bun, atent selectat si mestesugit la Licorna Winehouse.

Parteneri media: Click! Pofta buna!, Cooking with my soul - www.retetedesuflet.ro, Radio fxnet.ro

 

Persoana de contact:

Alina Dinicu

PR Comunicare si Evenimente 

0721.60.80.10

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.