Ultimele noutati Perform Media

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 745

POST eveniment - POST-am despre eveniment

 

 

Se constată în ultima vreme o dorinţă din ce în ce mai mare a participanţilor la evenimente de a-şi exprima părerea în spaţiul în care fiecare a devenit un mic jurnalist, mai exact Facebook.

Dragi organizatori de evenimente, să ne uităm cu atenţie la fenomen şi la ce trezeşte în noi! Aţi lăsat formular de feedback? Aţi lăsat. 

Aţi lăsat date de contact, inclusiv e-mail la care puteaţi să primiţi feedback direct pentru voi? Aţi lăsat. Cum? Aţi invitat şi la dialog deschis pe toată lumea? Foarte bine, dar de ce alege invitatul să se exprime pe pagina proprie, în loc să lase un feedback constructiv direct la organizator? Este chiar o întrebare la care numai el ştie să răspundă şi nu ştiu dacă ne ajută să dezbatem subiectul. Aşa cum este o modă să ne lăudăm cu „formidabil”, „feeling wonderful” şi diverse alte formule şi, în realitate, nu ne exprimăm chiar aşa într-un cadru restrâns.

Din nou, fiecare ştie mai bine de ce şi este o teză de doctorat să înţelegem noi acum, în trei rânduri ce urmăreşte fiecare cu instrumentul Facebook şi altele asemănătoare. Ceea ce putem să remarcăm însă, este că această dorinţă de exprimare POST-eveniment şi în POSTURI despre eveniment există. Cum distingem între un feedback adevărat din care să ne îmbunătăţim activitatea şi o POSTARE din dorinţa de exprimare a participantului?

Eh, aici chiar aş aprecia întrebări, idei sau gânduri la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Rate this item
(0 votes)

Login to post comments
back to top