Ultimele noutati Perform Media

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 745

Evenimente si evenimente bine planificate!

Evenimente să se organizeze! Dar contează obiectivul, conţinutul şi publicul lor? 

Nu de puţine ori auzim: „firma organizează evenimente”; „sunt organizator de evenimente”; „mi-aş dori să învăţ să organizez evenimente”; „am participat la un eveniment” etc...

În mintea celui care aude aceste expresii, de la caz la caz, se conturează un portret predefinit sau apar întrebări: „ce fel de evenimente?” sau „organizaţi nunţi” sau „petreceri?” sau „organizaţi conferinţe”?  Fiecare ştie la ce se raportează. Este alt subiect.

 

Pentru organizatorul de evenimente, însă, este important să ştie ce fel de evenimente doreşte să organizeze. A spune că vrei să organizezi evenimente „oricare” şi de „orice fel” e ca şi când te-ai uita la toată Marea Neagră şi ai zice că poţi să înoţi peste tot şi oricât. Da, poţi începe de oriunde sau te poţi arunca direct în valuri (depinde cât eşti de pregătit), dar ar fi important să ştii de unde şi până unde eşti dispus să înoţi sau de cât ai nevoie ca să ajungi unde doreşti.

 

Organizatorul de evenimente, care ştie cât mai clar pentru cine organizează evenimente şi de ce, este mai aproape de rezultatele pozitive.

 

În spatele unui eveniment stă un om cu spirit antreprenorial, cu optimism, cu încredere în forţele proprii şi cu multe alte calităţi. Dacă la toate acestea se adaugă un plan bine studiat şi adaptat la capacitate, disponibilitate şi nevoi este ca şi când ai aşeza o casă pe fundaţie. Adică este firesc şi trainic. Sigur că poţi înălţa o construcţie şi fără fundaţie, dar ajungi până la ultima cărămidă? Nu se dărâmă chiar la inaugurare?

 

Aprecieri pentru toate tipurile de evenimente şi pentru toţi organizatorii de evenimente „de oricare”, dar succesul şi evoluţia vor merge mână în mână cu cei care ştiu încotro, pentru cine şi de ce.  

 

de Nicoleta Albert 

Rate this item
(3 votes)

Login to post comments
back to top