Ultimele noutati Perform Media

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 745

Catering-ul pentru un eveniment

  • Published in Articole

Fără gluten, meniu vegan, fără produse lactate, meniu vegetarian. Nu știu câți dintre organizatorii de evenimente autohtoni s-au „luptat” cu astfel de sensibilități și restricții alimentare atunci când au planificat un eveniment de mica sau de mare amploare. Poate părea copleșitor atunci când invitații la evenimentul pe care îl organizați vă spun ca pot mânca doar anumite produse. 

Read more...

Ati obtinut feedback-ul. Ce urmeaza?

  • Published in Articole

Feedback-ul primit de la clienţi este un instrument extrem de important, în special pentru organizatorii de evenimente, pentru că îi ajută să-şi planifice mai bine evenimentele viitoare. Formularele de feedback vă pot indica ce aţi făcut bine acum şi ce cred cu adevărat participanţii despre evenimentul vostru.

Read more...

De ce SLA-urile sunt cruciale in procesul de planificare a evenimentelor corporate

  • Published in Articole

Un SLA sau Service Level Agreement este un element crucial în crearea unui eveniment care se mulează perfect cu așteptările clienților. SLA nu numai că protejează investiția substanțială a clientului (evenimentul), dar și pe voi, organizatorii de evenimente, de a fi făcuți răspunzători pentru furnizorii care au livrat serviciile sau produsele sub așteptări.

Read more...

Utilizarea benefica a invitatiilor online si a mail-urilor (I)

  • Published in Articole

În prezent, trimiterea de e-mail-uri și de invitații online pentru un eveniment este mult mai uzuală decât trimiterea de invitații tradiționale, pe hârtie. Cu toate acestea, organizatorii de evenimente nu utilizează invitațiile prin mail sau e-vites – așa cum mai sunt ele denumite – la adevărata lor valoare.

Read more...

Tendinte in industria organizarii de evenimente

  • Published in Articole

Tehnologia a acaparat în ultimii ani tot mai mult industria organizării de evenimente, însă, în ciuda rolului deosebit de important al tehnologiei în viețile și profesiile noastre, nu trebuie să uităm adevărata valoare creată de întâlnirile și organizarea de evenimente: aducerea oamenilor laolaltă și facilitarea interacțiunii sociale.

Read more...

Organizatorii de evenimente au nevoie sa...

 

Organizatorii de evenimente trebuie să fie creativi şi foarte ordonaţi, dar, de asemenea, trebuie să aibă şi abilităţi excepţionale de comunicare interpersonală. Un eveniment este despre oameni; aşadar, pentru a avea un eveniment de succes, trebuie să satisfaceţi dorinţele clientului, analizându-i eficient obiectivele şi scopurile.

Read more...

Firmele de organizare de evenimente in 2013

Firmele de organizare de evenimente din România au rulat în 2013 43 de milioane de euro, au realizat un profit de 3,3 milioane de euro şi au avut pe statele de plată peste 1.000 de angajaţi. Datele reies dintr-o analiză a pieţei de organizare de evenimente din România, realizată de Creative Business Management, pe baza datelor furnizate de firmele care au ca domeniu principal de activitate organizarea de evenimente.

Read more...

Evenimente si evenimente bine planificate!

  • Published in Articole

Evenimente să se organizeze! Dar contează obiectivul, conţinutul şi publicul lor? 

Nu de puţine ori auzim: „firma organizează evenimente”; „sunt organizator de evenimente”; „mi-aş dori să învăţ să organizez evenimente”; „am participat la un eveniment” etc...

Read more...

Evenimente, neprevazut si nu exista perfect!

  • Published in Articole

Sunt cei mai buni şi mai experimentaţi organizatori de evenimente. Să presupunem. Am elaborat cel mai bun plan ce putea fi elaborat pentru evenimentul nostru. Să presupunem. Şi cu toate acestea, ceva nu a funcţionat sau nu a ieşit conform calculelor.

Read more...